West-Friese Omni Games 
 

Welkom op de oude website van de West-Friese Omni Games!

De inschrijving voor editie 2024 is geopend. Je kunt je dit jaar inschrijven via de volgende link:
https://www.tournify.nl/live/westfrieseomnigames2024

 

Na een tropische editie mogen we de volgende teams feliciteren. Bij de recreanten heeft het team GPM 1 de winst binnen gehaald. Bij de gevorderden is dat Fc Bedonne geworden. Beide teams hebben de wisselbokaal een jaartje in huis. Verder iedereen bedankt weer voor een sportief hoogtepunt!Met trots presenteren wij onze nieuwe hoofdsponsor C.Bakker Flowers & Vegetables voor de West-Friese Omni Games. We hopen zowel de basisschool jeugd als de volwassenen aan het bewegen te krijgen, door op een ontspannen en sportieve wijze met elkaar de strijd aan te gaan. 

C.Bakker Flowers & Vegetables is een veelzijdig agrarisch bedrijf. De zomer en herfst staan in het teken van verschillende groenten zoals bloemkool, spitskool en broccoli. Zodra de winter begint, worden er kleurrijke tulpen geplukt en verpakt. In het voorjaar wordt er gewerkt in de pioenen, en tussen alle werkzaamheden door staan de kassen ook nog vol met zaadteelt. Deze veelzijdigheid en de passie die er in het product gestoken wordt maakt het werk leuk voor personeel. Dit personeel bestaat uit een aantal vaste mensen die aangevuld wordt met buitenlandse medewerkers en scholieren. Dit brengt veel dynamiek in het bedrijf. Tenslotte ziet C.Bakker Flowers & Vegetables altijd een uitdaging in nieuwe producten of innovaties van bestaande producten. Dit bevordert weer de veelzijdigheid en kwaliteit. 

C.Bakker Flowers & Vegetables en de organisatie van de West-Friese Omni Games gaan voor een langdurige samenwerking om de sport in regio West Friesland verder te stimuleren. Samen staan wij voor gezond en sportief leven.

 


 

Na eerdere spetterende edities slaan de volgende verenigingen de handen weer ineen. Handbalvereniging VVW, Volleybalvereniging VVW, T.V. De Kaag en Voetbalvereniging VVW. Samen willen we ook dit jaar weer een uniek sportfestijn aanbieden voor deze regio. We willen inzetten op een sportief toernooi voor West Friesland op de Westrand te Wervershoof.


Stel je eigen team van 10 spelers samen. Vanaf 16 jaar met je vrienden, buren, familie of collega's neem je het in de volgende sporten tegen elkaar op: Padel, Tennis, Voetbal, Handbal en Beachvolleybal. Alle teams (gemengd, mannen en/of vrouwen) spelen dit jaar weer in 2 verschillende poules. Deze editie is er een poule voor gevorderden en een poule voor de recreanten. Het inschrijfgeld bedraagt €50 euro per team. Voor de zondag lunch wordt weer gezorgd.


Wie mogen zich de na Fc Hi Guys (winnaar 2022 bij de gevorderden) of Lisa en de Mannenbroeders (winnaar 2022 bij de recreanten) zich de ultieme sporters van West Friesland 2023 noemen!


Het toernooi: 

Wie van je team stel je op in welke sport? Waar liggen de krachten in jullie team? Padel en tennis speel je 2v2. Op 2 velden tegelijk! Wie zijn jullie racket talenten? Je kan ook per wedstrijd een ander duo het veld in sturen. Beachvolleyballen 4v4. Op 2 velden tegelijk! Ook hier kun je de samenstelling per wedstrijd bekijken. Handbal en voetbal wordt gespeeld in 7 tegen 7. Wie gaat er dit jaar uiteindelijk met de wisselbokaal vandoor?